Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (
-   General Jeep Discussion (
-   -   turn signal problem (

89jeepster 08-29-2010 01:48 PM

turn signal problem
89 yj Laredo. Got rained in the other day, now my turn signals no longer flash. They activate but the light does not flash back off. Anybody have this problem or any suggestions.

89jeepster 08-30-2010 09:04 AM


drivebytruckerz 08-30-2010 09:07 AM

Change out the fuse. Good place to start.

Fweaky 08-30-2010 09:08 AM

Check the bulbs ... will either side flash?

Got_Mud? 08-30-2010 10:18 AM

Sounds like the flasher relay got wet - if they light but don't blink... under the dash on the left side kickplate is where mine is... Cheap and easy way to test - activate your hazards - they work off a different flasher. That'll test the bulbs. If they work, then swap the two flasher relays. If the turn signals now work, buy a new flasher... under $10 anywhere.. (ok, any place that sells auto parts - LOL)

Good luck!

89jeepster 08-31-2010 08:07 AM

Hey guys thanks for the answers think I got my question answered. I'll check it this afternoon. It sounds right because both of them are doing it, but the hazard lights still flash. Love this sight, I was about to start tearing my steering wheel apart. Thanks again

Got_Mud? 08-31-2010 02:27 PM

but we could all be wrong, too :D

Let us know :)

All times are GMT -5. The time now is 02:26 PM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.