Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   WF Site Help & Support (http://www.wranglerforum.com/f2/)
-   -   problem with search (http://www.wranglerforum.com/f2/problem-with-search-648873.html)

Water Dog 04-16-2014 10:30 AM

problem with search
 
What's up with the search function...?? connection to sphinx01:3312 failed (errno=111, msg=Connection refused)

Beastmaster 04-16-2014 10:48 AM

Not sure, it seems to be working for me. My only suggestion is to log out, clear your browser cache and log in again. If that doesn't work, click on the "contact Us" link at the bottom of the page and you can send a message directly to our IT people.

Water Dog 04-16-2014 12:29 PM

Didn't do any of that, but it started working again on it's own...Lunar eclipse..:bop:

Beastmaster 04-16-2014 01:11 PM

Quote:

Originally Posted by Water Dog (Post 9922145)
Didn't do any of that, but it started working again on it's own...Lunar eclipse..:bop:

Huh unh, it was me!

:tomatoes:


Glad its working (gotta love modern technology)

DrumBum89 01-28-2015 12:54 AM

Quote:

Originally Posted by Beastmaster (Post 9923417)
Huh unh, it was me!

:tomatoes:


Glad its working (gotta love modern technology)

This is currently happening to me. work computer and home

4Jeepn 01-28-2015 07:05 AM

Quote:

Originally Posted by DrumBum89 (Post 16546650)
This is currently happening to me. work computer and home

sorry to hear that.. appears to be working now.. not sure what all is up with it.. as noted above try clearing history and cookies...

HelenaAG 01-28-2015 01:05 PM

Hey there,

Search function died on us for a bit yesterday. Should be working now. Let me know if you guys are still experiencing problems with me.

~ LL, community support


All times are GMT -5. The time now is 09:27 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.