Jeep Wrangler Forum

Jeep Wrangler Forum (http://www.wranglerforum.com/)
-   TJ Tech Forum (http://www.wranglerforum.com/f210/)
-   -   TJ radiator question...? (http://www.wranglerforum.com/f210/tj-radiator-question-915.html)

BillR 01-11-2006 10:54 PM

TJ radiator question...?
 
I replaced mine with a CSF 3-core, but I'm thinking it's not quite "right".
The temp is fine, right at 205-210*. It warms up fast and has great heat in the cab. HOWEVER...the water doesn't SEEM to be circulating well at all. I can leave the cap off and run it for 15-20 minutes and never see the water moving. The level just rises and falls. The other symptom is a cold lower hose and tank much of the time. I got home tonight and the upper hose and heater hoses were pressurized and hot, but the lower hose and bottom tank were cold. I know the lower tank's supposed to be cooler, but this is a drastic difference in temp and pressure.
Did I get a bad radiator? Other thoughts?
TIA!

JeepCrawler98 01-11-2006 11:20 PM

beats me - it might just be too efficient

My CSF 3-core I got from radiatorbarn.com has just started leaking after only being in the Jeep for 4 months! It cools great - but I'm starting to doubt their quality and OEM grade :( I'm gonna get some tubes pinched since it's not under warranty (used off-road) and hopefully it holds.

BillR 01-12-2006 08:34 AM

Quote:

Originally Posted by JeepCrawler98
beats me - it might just be too efficient

My CSF 3-core I got from radiatorbarn.com has just started leaking after only being in the Jeep for 4 months! It cools great - but I'm starting to doubt their quality and OEM grade :( I'm gonna get some tubes pinched since it's not under warranty (used off-road) and hopefully it holds.

Mine's been in since Sunday, and I'm still smelling coolant after I shut the engine off. I'm not having any leaks hit the ground, but the smell is a little strange.

4Jeepn 01-12-2006 10:33 AM

Bad theromostat perhaps.. or sticking maybe?


All times are GMT -5. The time now is 05:18 AM.