Jeep Wrangler Forum - Search Results
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Search Forums

Join Wrangler Forum Today


Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.30 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: rc071909
Forum: YJ Tech Forum 06-11-2012, 10:03 PM
Replies: 2
Views: 360
Posted By rc071909
Tried starting the Jeep this afternoon, still...

Tried starting the Jeep this afternoon, still dead. Pinched the fuel return line, still wouldn't start. Checked spark by pulling the number 1 boot off the plug and held it close to metal with a...
Forum: YJ Tech Forum 06-11-2012, 07:40 AM
Replies: 2
Views: 360
Posted By rc071909
random stalling...

Okay so here's the problem, I have random stalling of the jeep, sometimes it will fire right back up sometimes it acts as if there's no fuel at all. I replaced the fuel filter a coupla months ago and...
Forum: YJ Tech Forum 05-08-2012, 07:08 AM
Replies: 20
Views: 2,709
Posted By rc071909
Update: Jeep has been fixed. The proper tstat and...

Update: Jeep has been fixed. The proper tstat and coolant temp sensor...pulls good now all the way through the rpms range. Thanks for all the help.

RB
Forum: YJ Tech Forum 05-06-2012, 11:09 AM
Replies: 20
Views: 2,709
Posted By rc071909
I was looking under the hood and i knew that it...

I was looking under the hood and i knew that it had an aftermarket temp gauge...however it never dawned on me that it would be the wrong coolant sensor...duh...so anyways, now it's time to put the...
Forum: YJ Tech Forum 05-05-2012, 10:55 AM
Replies: 20
Views: 2,709
Posted By rc071909
Ok, the Jeep had a 160 t - stat. Put a 195 in it...

Ok, the Jeep had a 160 t - stat. Put a 195 in it and the o2 code has cleared. Still getting the coolant temp sensor code. Is this something that will clear after driving it, or should it have cleared...
Forum: YJ General Discussion Forum 05-04-2012, 07:28 AM
Replies: 20
Views: 912
Posted By rc071909
So the Jeep threw a coolant temp sensor...

So the Jeep threw a coolant temp sensor code...due to the engine running too cold...? Man, i hope this is all it is..thanks again.
Forum: YJ Tech Forum 05-03-2012, 06:10 PM
Replies: 20
Views: 2,709
Posted By rc071909
Been seeing that my Jeep should be running 210...

Been seeing that my Jeep should be running 210 temp wise...I'm only running bout 165-170...could this be a cause of my problems...not heating up properly and the o2 sensor not going into closed loop...
Forum: YJ General Discussion Forum 05-03-2012, 06:04 PM
Replies: 20
Views: 912
Posted By rc071909
Not to hijack the thread so i apologize, but my...

Not to hijack the thread so i apologize, but my Jeep only runs bout 165...i have been having performance and fuel economy issues ... Could this be the cause?
Forum: YJ Tech Forum 05-02-2012, 07:16 AM
Replies: 20
Views: 2,709
Posted By rc071909
Is there any way to check an O2 sensor rather...

Is there any way to check an O2 sensor rather than just replace it? For instance, resistance levels?
Forum: YJ Tech Forum 05-02-2012, 06:49 AM
Replies: 20
Views: 2,709
Posted By rc071909
Ok, so i got 4 codes... 12 - loss of memory...

Ok, so i got 4 codes...

12 - loss of memory module power, same thing as posted above.

22 - coolant temp sensor signal out of range.

33 - A/C cut out relay circuit is open or shorted...i...
Forum: YJ Tech Forum 05-01-2012, 04:47 PM
Replies: 20
Views: 2,709
Posted By rc071909
I will get the codes and go from there. Thanks...

I will get the codes and go from there. Thanks for the help. I will report back when i have results...

RB
Forum: YJ Tech Forum 05-01-2012, 06:43 AM
Replies: 20
Views: 2,709
Posted By rc071909
Possibly the cat, would it get worse is it heats...

Possibly the cat, would it get worse is it heats up though? I suppose it would because it would expand?
Forum: YJ Tech Forum 04-30-2012, 08:29 PM
Replies: 20
Views: 2,709
Posted By rc071909
Forgot to add, I do not have oversized tires....

Forgot to add, I do not have oversized tires. They are stock size tires on the wrangler, unfortunately haven't had the money to go that route yet...lol. but I'm getting there.
Forum: YJ Tech Forum 04-30-2012, 08:28 PM
Replies: 20
Views: 2,709
Posted By rc071909
My check engine light is on, I have not had a...

My check engine light is on, I have not had a chance to get it to a shop to read obd 1. If I'm not mistaken 95 was the year they went to obd 2 though. However I cannot find the plug for an obd 2...
Forum: YJ Tech Forum 04-30-2012, 04:54 PM
Replies: 20
Views: 2,709
Posted By rc071909
losing power at 3000 rpm's...

Ok..1st time poster....i have a 95 YJ...2.5L...5 spd...

I have a weird problem. When under a load, to be more specific, not until i hit 3000 rpm the Jeep starts to lose power...only does this in...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:23 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC