Jeep Wrangler Forum - Search Results
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Search Forums

Join Wrangler Forum Today


Showing results 1 to 22 of 22
Search took 0.19 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: Rick1805
Forum: YJ Tech Forum 04-13-2012, 09:31 AM
Replies: 9
Views: 435
Posted By Rick1805
Replace the sensor in the dist. I had the same...

Replace the sensor in the dist. I had the same problem and changed everything that was the problem Make sure you mark everything for the timing it's a PITA to get back timed if your off
Look...
Forum: YJ Tech Forum 02-25-2012, 03:22 PM
Replies: 30
Views: 4,029
Posted By Rick1805
Ok IT'S RUNNING. The timing was off. ...

Ok IT'S RUNNING.

The timing was off. The cam sensor was bad had to pull the distributor out to replace it and when I put it back in must of been off a tooth or more that started in the pull...
Forum: YJ Tech Forum 02-24-2012, 08:18 PM
Replies: 30
Views: 4,029
Posted By Rick1805
Yes it's a pain Need to set the timing on mine...

Yes it's a pain Need to set the timing on mine and hopefully it will start
Yours might be the same problem as mine after replacing the cam sensor it seemed to want to start but is off time ...
Forum: YJ Tech Forum 02-22-2012, 03:51 PM
Replies: 30
Views: 4,029
Posted By Rick1805
yes fuel at the plugs when i turn the motor over...

yes fuel at the plugs when i turn the motor over with the plugs out i get a mist of fuel out of the plug holes

dont have a noid light and yes the cam sensor in the distributor and seems no one has...
Forum: YJ Tech Forum 02-22-2012, 11:52 AM
Replies: 30
Views: 4,029
Posted By Rick1805
ok update.... replaced crank...

ok update....

replaced crank sensor no help still no start....
I have spark and fuel at the plugs my next thow money at it thing is replace the
cam sensor its on order I tried to...
Forum: YJ Tech Forum 02-21-2012, 01:53 PM
Replies: 30
Views: 4,029
Posted By Rick1805
The problem started Monday morning drove around...

The problem started Monday morning drove around all weekend no problems (normal driving ). There seems to be good pressure on the rail but don't have a gauge going to try the sensor and see what...
Forum: YJ Tech Forum 02-21-2012, 08:59 AM
Replies: 30
Views: 4,029
Posted By Rick1805
It turns over just fine but will not run........ ...

It turns over just fine but will not run........ If you crank it for a min or so you get that feeling that it wants to run but nothing we have all heard that sound just that little more and she go...
Forum: YJ Tech Forum 02-21-2012, 07:14 AM
Replies: 30
Views: 4,029
Posted By Rick1805
Yes constant spark and fuel. But no run. The...

Yes constant spark and fuel. But no run. The other strange thing that happened about a week before the shift light that nev worked started to work for about a half a day and stopped working again...
Forum: YJ Tech Forum 02-20-2012, 08:31 PM
Replies: 30
Views: 4,029
Posted By Rick1805
4.0

4.0
Forum: YJ Tech Forum 02-20-2012, 07:52 PM
Replies: 30
Views: 4,029
Posted By Rick1805
Ok so that would stop from starting even with...

Ok so that would stop from starting even with starting fluid ?
Of course it would have to be a special order part.
Also if I may ask. Where is the part located? Driver side? Pass side? Of the...
Forum: YJ Tech Forum 02-20-2012, 07:18 PM
Replies: 30
Views: 4,029
Posted By Rick1805
91 jeep yj no start

Ok I have spark at the plugs. Fuel at the rail but no start
I just replaced the plugs and wires just in case but nothing
Will not even fire with starting fluid

HELP......

I went got new...
Forum: Off-Topic 06-26-2010, 08:48 AM
Replies: 7,540
Views: 307,259
Posted By Rick1805
http://thatwillbuffout.files.wordpress.com/2010/06...

http://thatwillbuffout.files.wordpress.com/2010/06/funny-car-photos-so-much-better-than-cow-tipping.jpg

Heres one I found around he web hope it counts lol just for the fact
it's funny
Forum: YJ Tech Forum 05-14-2010, 11:20 AM
Replies: 1
Views: 914
Posted By Rick1805
Ok had the same problem and my fix was a new...

Ok had the same problem and my fix was a new alternator. Was messing with the computer causing more power to be put in the system. I also went though the replace everything and still sputtering ...
Forum: YJ Tech Forum 05-12-2010, 06:19 PM
Replies: 1
Views: 416
Posted By Rick1805
Alt problem

Ok gonna go nuts with this thing ......
When the alternator works the jeep runs like crap backfires shudders
Now the alt gauge went to the red and the jeep runs great
Drove home over 35 miles...
Forum: YJ General Discussion Forum 05-12-2010, 11:51 AM
Replies: 8
Views: 2,770
Posted By Rick1805
Lol thanks will look for it when I get home

Lol thanks will look for it when I get home
Forum: YJ General Discussion Forum 05-12-2010, 09:09 AM
Replies: 8
Views: 2,770
Posted By Rick1805
Diag port..?

On a 1991 yj where is the diag port ?
Have ap SES light and stuttering problem
Forum: YJ Tech Forum 04-30-2010, 07:43 PM
Replies: 1
Views: 495
Posted By Rick1805
Oil Pressure?????

Ok driveing today jeeps oil pressure gauge started dropping to 0
then going back to normal.... It did start ticking at one point but went away
it could be me or not seems a bit sluggish but the...
Forum: WF New Member Check In 04-04-2010, 08:15 PM
Replies: 14
Views: 427
Posted By Rick1805
Welcome !!!! From Bradley ILL GOOD LOOKING JEEP

Welcome !!!! From Bradley ILL GOOD LOOKING JEEP
Forum: YJ General Discussion Forum 02-14-2010, 11:46 AM
Replies: 10
Views: 1,576
Posted By Rick1805
I found on ebay a smitty built center console ...

I found on ebay a smitty built center console with radio mount and cup holders (lol cup holders in a jeep hope the cups have good lids) for 90.00 new
like the fact I can lock up my radio/cb and...
Forum: YJ Tech Forum 02-14-2010, 11:41 AM
Replies: 7
Views: 1,150
Posted By Rick1805
Ok will try the fix the vacuum problem first I...

Ok will try the fix the vacuum problem first I didnt know if the shifter had anything to do with triggering the vacuum switch.
So I should atlease have some vacuum at the shift motor

I thank...
Forum: YJ Tech Forum 02-13-2010, 05:02 PM
Replies: 7
Views: 1,150
Posted By Rick1805
Ok tested out a few things and look for some...

Ok tested out a few things and look for some others can't really find the vacume switch by the battery ??? I have a vacuum line that comes off the manifold (very last port by the firewall.... splits...
Forum: YJ Tech Forum 02-10-2010, 08:18 PM
Replies: 7
Views: 1,150
Posted By Rick1805
4X4 not working (another thread)

Ok it seems my 4x4 will not engage ok a little about my YJ
its a 1991 6cyl 5 speed The 4x4 light does not come on at all and the shifter
seems to have very short throw from 2 wheel to 4 wheel then...
Showing results 1 to 22 of 22

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:21 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC