Jeep Wrangler Forum - Search Results
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Search Forums

Join Wrangler Forum Today


Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.30 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: dmiles51
Forum: YJ General Discussion Forum 01-19-2011, 02:56 PM
Replies: 77
Views: 15,739
Posted By dmiles51
i had the same problem with mine changed trhe oil...

i had the same problem with mine changed trhe oil filter and havent had a problem...thumbs down to the fram
Forum: YJ Tech Forum 01-05-2011, 03:35 PM
Replies: 12
Views: 1,100
Posted By dmiles51
changed the oil and put a a new waterpump on...

changed the oil and put a a new waterpump on about a month ago or about 1k miles ago. thats about it.
Forum: YJ Tech Forum 01-05-2011, 05:09 AM
Replies: 12
Views: 1,100
Posted By dmiles51
ill give it a look thanks

ill give it a look thanks
Forum: YJ Tech Forum 01-04-2011, 10:27 PM
Replies: 12
Views: 1,100
Posted By dmiles51
1995 with 150k 5 spd. i dont think its spark...

1995 with 150k 5 spd. i dont think its spark related due to the fact it only happens at idle never during higher speeds. but who knows man cant hurt.
Forum: YJ Tech Forum 01-04-2011, 10:16 PM
Replies: 12
Views: 1,100
Posted By dmiles51
will the sending unit cause the engine to idle...

will the sending unit cause the engine to idle roughly?
Forum: YJ Tech Forum 01-04-2011, 10:07 PM
Replies: 12
Views: 1,100
Posted By dmiles51
oil pressure drop?

When i start my yj the oil pressure reads dead center on the tach. After driving for about 20 mins or so it drops but only at idle. while driving it jumps back to normal. it only does this when...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 07:02 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC