Jeep Wrangler Forum - Search Results
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Search Forums

Join Wrangler Forum Today


Showing results 1 to 25 of 168
Search took 0.10 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: apannone
Forum: TJ Tech Forum 04-28-2014, 10:41 AM
Replies: 3
Views: 426
Posted By apannone
Running really rough. Rough idle. Hesitation...

Running really rough. Rough idle. Hesitation while accelerating.
Forum: TJ Tech Forum 04-28-2014, 06:11 AM
Replies: 3
Views: 426
Posted By apannone
P1195 & 1196

Hey everyone. For the second time in 4 months my jeep is throwing the codes listed in the title of this thread. I've changed the upstream O2 sensors twice already. What would cause my jeep to eat O2...
Forum: TJ General Discussion Forum 03-30-2014, 02:04 PM
Replies: 4
Views: 409
Posted By apannone
Soft Top Hardware

Hey Everyone,

I inherited a soft top from the PO of my Wrangler, however I don't think it's all there in terms of hardware, not to mention the condition is terrible. I've been looking at some of...
Forum: TJ Tech Forum 02-25-2014, 04:40 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Cleaned the o2 connections. No change in driving...

Cleaned the o2 connections. No change in driving but the CEL hasn't come on. Put a new IAC in and it drove and Idled better for the past 2 days but now it's idling and running the same as it was...
Forum: TJ Tech Forum 02-20-2014, 12:37 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Thanks for the responses guys. I'll clean the...

Thanks for the responses guys. I'll clean the connector this weekend!
Forum: TJ Tech Forum 02-20-2014, 11:01 AM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Thanks. I'll do that this weekend. One...

Thanks. I'll do that this weekend. One observation I had is that the CEL came on 2 separate times with the aforementioned codes. Each time was during a snow storm and I was driving around in 6+...
Forum: TJ Tech Forum 02-13-2014, 03:28 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
That's frustrating because I just put brand new...

That's frustrating because I just put brand new ntk sensors in for the second time in 5 months. Could it be the ecu?
Forum: TJ Tech Forum 02-13-2014, 11:34 AM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
So today I got a CEL with codes p1195 and 1196....

So today I got a CEL with codes p1195 and 1196. Any relation to my problems?
Forum: Classifieds Archive 02-04-2014, 08:53 PM
Replies: 0
Views: 106
Posted By apannone
Need IAC

As the title says, I'm looking for an IAC. Reply here or PM. It's for a 2003 Wrangler X 4.0L.
Forum: TJ Tech Forum 02-03-2014, 01:18 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Any input on my IAC?

Any input on my IAC?
Forum: TJ Tech Forum 02-02-2014, 07:21 AM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Bump. Anyone?

Bump. Anyone?
Forum: TJ Tech Forum 02-01-2014, 05:29 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Ok so I just cleaned the IAC and throttle body....

Ok so I just cleaned the IAC and throttle body. Didn't fix the idle. I did notice that the IAC didn't move smoothly in and out. Could that be the problem?
Forum: TJ Tech Forum 01-27-2014, 07:00 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Can I: 1. Run the Jeep with the tps...

Can I:

1. Run the Jeep with the tps unplugged?
2. Run the Jeep with the IAC unplugged?

Will this help me in diagnosing at all?
Forum: TJ Tech Forum 01-27-2014, 07:26 AM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
I've already addressed the fuel pressure a bit...

I've already addressed the fuel pressure a bit this past summer. I changed the fuel pump assembly twice(first time I had a faulty unit.) Also, if it were a fuel pressure issue, I'd probably have...
Forum: TJ Tech Forum 01-26-2014, 04:57 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
I'm considering going down the path of vacuum...

I'm considering going down the path of vacuum leak or fuel pressure. Any thoughts anyone?
Forum: TJ Tech Forum 01-26-2014, 02:44 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Oh and I got those rpm numbers while using my...

Oh and I got those rpm numbers while using my reader.
Forum: TJ Tech Forum 01-26-2014, 02:44 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
It'll sit around 625-650 then drop to 500, then...

It'll sit around 625-650 then drop to 500, then surge to 700. It does this over and over when warmed up and sitting at idle.
Forum: TJ Tech Forum 01-26-2014, 10:37 AM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
See below for what the sensors I pulled out...

See below for what the sensors I pulled out looked like. So far the Jeep seems to be running better but the idle is still weak.

703777
Forum: TJ Tech Forum 01-23-2014, 10:33 AM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Well I bought 2 new upstream sensors. Will throw...

Well I bought 2 new upstream sensors. Will throw them in and update you all.
Forum: TJ Tech Forum 01-20-2014, 04:50 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Also, is there a reason the issue is only seen at...

Also, is there a reason the issue is only seen at idle?
Forum: TJ Tech Forum 01-20-2014, 11:11 AM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Thanks jerry! I replaced both upstream o2 sensors...

Thanks jerry! I replaced both upstream o2 sensors a few months back. I used ntk. How are they with replacing defective units? I bought them from rock auto.
Forum: TJ Tech Forum 01-20-2014, 07:27 AM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Alright. I've never had to check for a vacuum...

Alright. I've never had to check for a vacuum leak before. Any suggestions? Also do you happen to know the "normal" vacuum pressure in a tj? I've noticed the vacuum pressure drop off just as the...
Forum: TJ Tech Forum 01-19-2014, 07:11 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Thanks for all the input Pitt. Anyone have...

Thanks for all the input Pitt. Anyone have suggestions on checking the timing? As I understand it, the timing being slightly off could cause what I'm describing.
Forum: TJ Tech Forum 01-19-2014, 05:51 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
No, the flash didn't change anything. Still...

No, the flash didn't change anything. Still idling rough. Guess I'll have to start looking into sensors. I changed both upstream 02 sensors about 3 months ago. Should I start by changing the...
Forum: TJ Tech Forum 01-18-2014, 12:22 PM
Replies: 48
Views: 3,166
Posted By apannone
Guess not. Thanks for trying tho

Guess not. Thanks for trying tho
Showing results 1 to 25 of 168

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 07:33 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC