Jeep Wrangler Forum - Search Results

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Search Forums

Join Wrangler Forum Today


Showing results 1 to 25 of 249
Search took 0.21 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: Chili99
Forum: TJ Tech Forum 08-04-2015, 01:19 PM
Replies: 11
Views: 314
Posted By Chili99
uhhh.. not sure where you got me ignoring...

uhhh.. not sure where you got me ignoring anything, simply stated the current situation and my experience with ground wires coming loose and the vehicle not running..also said I couldn't deal with it...
Forum: TJ Tech Forum 08-04-2015, 11:28 AM
Replies: 11
Views: 314
Posted By Chili99
until I get it started I can't do...

until I get it started I can't do anything....guess we will see what tomorrow brings as I have to go to work in 30 min
Forum: TJ Tech Forum 08-04-2015, 11:05 AM
Replies: 11
Views: 314
Posted By Chili99
Carquest 117 amp.....got good reviews online... ...

Carquest 117 amp.....got good reviews online...

in any case not sure the alternator itself was/is the issue...I am leaning more toward a wiring issue somewhere...just odd as this all started last...
Forum: TJ Tech Forum 08-04-2015, 09:53 AM
Replies: 11
Views: 314
Posted By Chili99
still nothing....nothing loose broken etc...has...

still nothing....nothing loose broken etc...has fuel to the rail....this is ridiculous...
Forum: TJ Tech Forum 08-04-2015, 07:05 AM
Replies: 11
Views: 314
Posted By Chili99
I have no idea whats going on....yesterday...

I have no idea whats going on....yesterday started ran fine half way to work the gauge dropped to 0....coming home fired right up and held 14 volts all the way till the corner by the house and...
Forum: TJ Tech Forum 08-02-2015, 01:16 PM
Replies: 11
Views: 314
Posted By Chili99
OK, now what...0 volts on gage...check gages

new battery and new alternator...

had the system checked yesterday...said alternator was bad...installed new...worked great and now back to the same sh*t

WTF???
Forum: TJ Tech Forum 07-26-2015, 01:42 PM
Replies: 1
Views: 192
Posted By Chili99
well after charging battery all night it started...

well after charging battery all night it started but the volt gage steadily dropped to 9..swapped with an Optima I had here and all is well
Forum: TJ Tech Forum 07-26-2015, 08:11 AM
Replies: 1
Views: 192
Posted By Chili99
Bad Alternator???

Drove the Jeep all day yesterday no issues. Last night right before the big downpour (of course) it wouldn't start...turned over no problem. Called Roadside assistance and waited in the pouring...
Forum: TJ Tech Forum 06-25-2015, 01:06 PM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
replaced low pressure switch, installed new...

replaced low pressure switch, installed new harness for mode switch and we have A/C


W00t!
Forum: TJ Tech Forum 06-24-2015, 03:25 PM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
jumped the low pressure switch and its...

jumped the low pressure switch and its ALIVE!!!!!!!
Forum: TJ Tech Forum 06-24-2015, 02:36 PM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
OK....now were getting somewhere...I can control...

OK....now were getting somewhere...I can control the blower switch and the mode switch...compressor won't kick on...BUT if I run a jumper in place of the relay the compressor runs....swapped relays...
Forum: TJ Tech Forum 06-24-2015, 11:30 AM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
well after further screwing around I can now turn...

well after further screwing around I can now turn off the blower with the mode switch however my compressor still doesn't come on.....*sigh*

going to take a break and see if I have voltage at the...
Forum: TJ Tech Forum 06-24-2015, 10:41 AM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
Obviously I need a picture, perhaps in crayon...

Obviously I need a picture, perhaps in crayon...
Forum: TJ Tech Forum 06-24-2015, 10:08 AM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
OK, I am at a loss...new switches so I know they...

OK, I am at a loss...new switches so I know they are good

blower runs regardless....doing anything suggested doesn't change that...cannot get compressor to engage....no power at the compressor so...
Forum: TJ Tech Forum 06-23-2015, 07:23 PM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
I have the new blower switch and the mode switch...

I have the new blower switch and the mode switch out currently...waiting on new mode switch and wiring harness to arrive...just no way to safely wire the switch without it

hopefully this will...
Forum: TJ Tech Forum 06-23-2015, 05:37 PM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
UPDATE: new blower motor installed new...

UPDATE:

new blower motor installed
new blower motor switch arrived
waiting on new mode switch


question: what do I need hooked up to jumper the compressor to see if I can get it to come on
Forum: TJ Tech Forum 06-18-2015, 09:49 AM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
I'm gonna order a new blower motor, switches and...

I'm gonna order a new blower motor, switches and start fresh....I can always return what I don't need...I think the blower motor has been taking out my switch I should have done this last time
Forum: TJ Tech Forum 06-18-2015, 09:37 AM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
hmmm...appears I may have another issue...I...

hmmm...appears I may have another issue...I pulled the blower switch and the shaft wobbles a lot inside the housing so it is probably causing a ground issue which is why it won't shut off...pretty...
Forum: TJ Tech Forum 06-17-2015, 06:55 PM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
ok, once again I have the blower operating...

ok, once again I have the blower operating correctly in regards to speeds

the mode switch seems to be working half ass

when it is off I get air blowing through the defogger
1 click to the...
Forum: TJ Tech Forum 06-17-2015, 05:17 PM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
I will give that a shot.....gonna take some time...

I will give that a shot.....gonna take some time but what choice do I have LOL

appreciate all the help.
Forum: TJ Tech Forum 06-17-2015, 01:47 PM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
Ok, heres what I am working with on the...

Ok, heres what I am working with

on the blower switch side I have this (see colors not the same as in schematic)

2274489

and on the Mode switch side I have this (note I had to extend the...
Forum: TJ Tech Forum 06-17-2015, 12:22 PM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
no....this is driving me nuts....switch looks...

no....this is driving me nuts....switch looks fine not melted at all

I'm sure its all related somehow
Forum: TJ Tech Forum 06-17-2015, 11:54 AM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
new problem...compressor not kicking...

new problem...compressor not kicking on......arrrrrrgh
Forum: TJ Tech Forum 06-16-2015, 06:48 PM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
yes, it does turn off when the key is turned off ...

yes, it does turn off when the key is turned off



Now I was sitting here thinking about all this and I may have something figured out but I won't mess with it again till tomorrow morning

I...
Forum: TJ Tech Forum 06-16-2015, 02:41 PM
Replies: 27
Views: 480
Posted By Chili99
ok 2 things the wires in my Jeep are not the...

ok 2 things

the wires in my Jeep are not the same as the ones listed above in regards to color

I have:

brown/tan
tan
light blue
light green
Showing results 1 to 25 of 249

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 10:33 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC