Jeep Wrangler Forum - Search Results
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Search Forums

Join Wrangler Forum Today


Showing results 1 to 4 of 4
Search took 1.89 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: N3wJeeper1
Forum: YJ Tech Forum 03-24-2013, 09:13 PM
Replies: 3
Views: 1,455
Posted By N3wJeeper1
Similar issue

I also recently went through the same issue. My temp gauge wasnt reading at all. I replaced the sending unit and it was just pegging out at over 260. I ended up switching out the sending unit for...
Forum: YJ Tech Forum 03-24-2013, 09:11 PM
Replies: 4
Views: 2,276
Posted By N3wJeeper1
I also recently went through the same issue. My...

I also recently went through the same issue. My temp gauge wasnt reading at all. I replaced the sending unit and it was just pegging out at over 260. I ended up switching out the sending unit for...
Forum: YJ Tech Forum 03-24-2013, 08:34 PM
Replies: 7
Views: 1,523
Posted By N3wJeeper1
temp gauge issue

I also recently went through the same issue. My temp gauge wasnt reading at all. I replaced the sending unit and it was just pegging out at over 260. I ended up switching out the sending unit for...
Forum: TJ Tech Forum 02-02-2013, 11:46 PM
Replies: 18
Views: 1,883
Posted By N3wJeeper1
Same issue

I recently purchased a 95 YJ with a 3.5 or 4 inch lift on it and I am also in the boat with the stiff ride! My lift looks old but this is my first go around with any type of lifted vehicle and i dont...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:48 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC