Jeep Wrangler Forum - Search Results
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Search Forums

Join Wrangler Forum Today


Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.33 seconds.
Search: Keyword(s): ; Posts Made By: MrBob
Forum: JK General Discussion Forum 06-15-2011, 12:42 AM
Replies: 86
Views: 19,281
Posted By MrBob
Have not had the problem since. And its been...

Have not had the problem since. And its been about a year now. So, talk to your dealer about replacing the WCM.
Forum: JK General Discussion Forum 06-13-2011, 10:29 AM
Replies: 86
Views: 19,281
Posted By MrBob
When I had that problem with mine, the dealer...

When I had that problem with mine, the dealer replaced the WCM and I've had a problem since. Apparently they received a bulletin about this problem so its a known issue. I would have thought it...
Forum: JK General Discussion Forum 08-11-2010, 05:27 PM
Replies: 86
Views: 19,281
Posted By MrBob
It's the only code, and it only happened after I...

It's the only code, and it only happened after I disconnected the battery. Everything seems to be working. Tomorrow I'll be out in the Jeep, so I'll see what happens.
Forum: JK General Discussion Forum 08-11-2010, 09:17 AM
Replies: 86
Views: 19,281
Posted By MrBob
I thought I'd give the battery posts and cable...

I thought I'd give the battery posts and cable ends a really good clean to ensure a good connection. Now I have the Check Engine light on and I'm getting a P1697 code. Left the ground cable off for...
Forum: JK General Discussion Forum 08-10-2010, 04:45 PM
Replies: 86
Views: 19,281
Posted By MrBob
What you describe sure fits. I get one click and...

What you describe sure fits. I get one click and the dashboard lights up like a christmas tree. And I'm sure the radio is playing, too. However, it happens much more frequently. It started just over...
Forum: JK General Discussion Forum 08-10-2010, 03:34 PM
Replies: 86
Views: 19,281
Posted By MrBob
New to the forum, this is my first post. I have...

New to the forum, this is my first post.
I have a 2007 Sahara automatic and I'm having the same problem as NobodyCares except I haven't been to the dealer. Got a new battery in April, cleaned the...
Showing results 1 to 6 of 6

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:29 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC