hate to introduce myself with a problem...but i cant get a spark! - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-17-2010, 12:16 PM
Thread Starter
  #1
Newb
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
hate to introduce myself with a problem...but i cant get a spark!

93 wrangler 4.0.....engine cranks but wont start can't get a spark...replaced ignition coil, distributor cap, plugs, wires, crankshaft position sensor. I get a CEL I've heard that means its not The ECU...another thing is every time I crank the engine I blow a 30 amp fuse that I believe is ignition/fuel.....help!

did-he is offline   Quote
Old 08-17-2010, 02:46 PM   #2
Jeeper
 
530ktm's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: High up in Arizona
Posts: 3,747
Well, welcome to the forum. You may want to put your help request in the YJ section. I am sure someone will give you some advise.

530ktm is offline   Quote
Old 08-17-2010, 02:50 PM   #3
Thank You Veterans

WF Lifetime Member
WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
JDsDream's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: The Peach State
Posts: 30,757
Welcome to the forum. What code is it showing?
__________________
The kind of woman that when my feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

To All Of Our Forum Veterans and Active Service Members.
Our Debt To You Is Greater Than We Could Ever Repay.
Thank You

__________________ThinBlueLine_________________


Become a Supporting Member!
JDsDream is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Timin, fuel/air problem, please help! Ramon2 YJ Tech Forum 5 02-11-2010 09:17 AM
'97 Wrangler Cold Idle / Load Flooding Problem brad07x TJ Tech Forum 1 12-19-2009 12:10 AM
Shifting Problem lonerider6 YJ Tech Forum 6 06-01-2008 04:51 PM
Jeep TJ TPS Problem dst55 TJ Tech Forum 4 08-29-2005 08:49 AM
TJ Error codes khenderson TJ Tech Forum 3 08-19-2005 01:36 AM





All times are GMT -5. The time now is 01:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, Gladiator, Mopar and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with FCA US LLC.