newb with a problem - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 10-20-2010, 03:04 PM
Thread Starter
  #1
Newb
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
newb with a problem

I'm so glad I found this forum. I've had a 2001 Jeep Wrangler Sport 4.0l for about 2 years now. My coolant is going low pretty quick but no puddles under the jeep. No milky colored oil. no white smoke. However oil pressure will drop especially after driving, turning the jeep off, then starting again shortly after. Reading around I though I may be a blown head gasket, however, it's missing many of those symptoms. What else could be going on or should I still be steering toward a blown head gasket?

mgoughler is offline   Quote
Old 10-20-2010, 04:18 PM   #2
Jeeper
 
Raleighjeeper's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Raleigh, NC
Posts: 34
Welcome aboard! You may want to try posting this question in the TJ tech forum for a better response.

Raleighjeeper is offline   Quote
Old 10-20-2010, 10:33 PM   #3
Jeeper
 
blkrubi88's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Clayton NC
Posts: 33,243
Welcome!
blkrubi88 is offline   Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-21-2010, 12:03 AM   #4
Jeeper
 
Ageless Stranger's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 26,890
Welcome to WF.
Ageless Stranger is offline   Quote
Old 10-21-2010, 12:44 AM   #5
Jeeper
 
jcharlson's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Eugene, Oregon / Murfreesboro, TN
Posts: 141
Welcome, hopefully you can find your answer here!
jcharlson is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Grand Cherokee, starting problem after getting fuel injector serviced SusanH YJ General Discussion Forum 5 02-26-2011 02:04 PM
2400 miles on new jk having trans problem NTJeep JK Tech Forum 4 01-14-2009 02:03 AM
electrical problem...help!!! evas98tj TJ Tech Forum 3 10-10-2008 11:18 PM
42RLE Tranny Problem nicolas-eric TJ Tech Forum 8 09-21-2008 07:29 PM
Newb, Newb, Newb questions.... Justin YJ General Discussion Forum 40 10-09-2007 04:40 PM





All times are GMT -5. The time now is 11:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, Gladiator, Mopar and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with FCA US LLC.