Autoguide WF Mobile App doesn't post my replies - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 07-17-2017, 07:10 AM
Thread Starter
  #1
Jeeper
 
SoK66's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Colorado
Posts: 796
Autoguide WF Mobile App doesn't post my replies

Updated my mobile app yesterday to the new version of Autoguide and now none of my replies posted from my phone show up on the Forum. Any ideas?

__________________
Jeeps: Where my 401(k) went to die!
SoK66 is offline   Quote
Old 07-17-2017, 02:45 PM   #2
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,874
Send a message via MSN to HelenaAG
Hey SoK66,

What mobile device and browser are you using? Is there an error message that appears when your replies don't post? If so, what does it say? Can you provide us with a couple screenshots?

Thank you,
Natalie

HelenaAG is offline   Quote
Old 07-18-2017, 01:02 PM
Thread Starter
  #3
Jeeper
 
SoK66's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Colorado
Posts: 796
iPhone 6 Plus. No error message, the post just doesn't show up.
__________________
Jeeps: Where my 401(k) went to die!
SoK66 is offline   Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-19-2017, 09:04 AM   #4
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,874
Send a message via MSN to HelenaAG
Quote:
Originally Posted by SoK66 View Post
iPhone 6 Plus. No error message, the post just doesn't show up.
Can you confirm logged in and check this link for all your posts?

https://www.wranglerforum.com/search....rchid=92832553

Jeff M
HelenaAG is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






All times are GMT -5. The time now is 08:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeepģ, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC