Did the forum change - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 04-19-2017, 10:37 PM
Thread Starter
  #1
Jeeper
 
GobiJk's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 230
Did the forum change

Got on forum tonight and it looks completely different. Did I accidently change my settings? Like how is was...

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170419-203523.jpg
Views:	42
Size:	157.3 KB
ID:	3555818  
GobiJk is offline   Quote
Old 04-20-2017, 11:41 AM   #2
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,874
Send a message via MSN to HelenaAG
What exactly has changed for you? Banner, layout, etc?

Looks like you are using the v2 forum skin. If you had the other forum skin, try changing back to v1 by using the drop menu in the bottom left corner of the page

Kevin

HelenaAG is offline   Quote
Old 04-20-2017, 12:35 PM
Thread Starter
  #3
Jeeper
 
GobiJk's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 230
I was using enhanced mobile view on my tablet and it changed to this. My phone is fine. I have reset all the settings and cleared cache and history. But still get this view now. It's to hard for me to read this way and want to go back to this view.
Thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1492709628687-1145084099.jpg
Views:	23
Size:	149.6 KB
ID:	3556690  
GobiJk is offline   Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-21-2017, 08:19 AM   #4
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,874
Send a message via MSN to HelenaAG
Follow you now. What's strange though, is that the Enhanced View isn't supposed to be available for tablets. Only for phones. I can't get it with my ipad.

Do you remember how you got the Enhanced to load at first, or did it just automatically load for you? What kind of tablet are you using, and what browser do you use for it?

A short cut for this problem would be for you to use the Autoguide App on your tablet, as it uses the Enhanced View for it's layout too.

Free Automotive, Car Mobile App - Apple & Android

Kevin
HelenaAG is offline   Quote
Old 04-21-2017, 11:10 AM
Thread Starter
  #5
Jeeper
 
GobiJk's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 230
It loaded automatically. I have a Samsung tab a. I'm not sure what browser it is as it just says Internet. Never bothered to look. Thanks I will try the app.
GobiJk is offline   Quote
Old 04-21-2017, 11:14 AM
Thread Starter
  #6
Jeeper
 
GobiJk's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 230
Great that did it
GobiJk is offline   Quote
Old 04-24-2017, 08:54 AM   #7
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,874
Send a message via MSN to HelenaAG
Glad to see its working for you.

Let us know if you have any other issues.

- JB

HelenaAG is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






All times are GMT -5. The time now is 07:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC