Forum jumping around - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 11-18-2017, 10:29 PM
Thread Starter
  #1
Jeeper
 
Join Date: Mar 2016
Location: West Mansfield, Ohio
Posts: 49
Forum jumping around

Is it just my phone, or is there a problem with the forum skipping around? I do notice it on another forum with the same template. Do i need to adjust a setting?

Chaos321 is offline   Quote
Old 11-19-2017, 10:47 AM   #2
Jeeper
 
Varano14's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 122
I have the same problem on my phone. Would love a fix it makes reading a thread on your phone nearly impossible.

Varano14 is offline   Quote
Old 11-19-2017, 01:55 PM
Thread Starter
  #3
Jeeper
 
Join Date: Mar 2016
Location: West Mansfield, Ohio
Posts: 49
Its good to hear I?m not going crazy.
Chaos321 is offline   Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-19-2017, 02:47 PM   #4
Supporting Member

WF Supporting Member
 
chode's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Ma
Posts: 874
same here! i opt for desktop mod because of it.
__________________
12' JK 2DR Sport
chode is offline   Quote
Old 11-20-2017, 09:55 AM   #5
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,874
Send a message via MSN to HelenaAG
Hello there,

Which skin are you using when browsing the forum?
Are you guys using enhanced mobile view?
What browser and device are you guys on? We would like to test and see if we can replicate the problem

Best regards,

Ed
HelenaAG is offline   Quote
Old 11-21-2017, 06:47 AM   #6
Jeeper
 
Varano14's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 122
I'm on an iPhone using the safari browser not sure how to tell the skin but I haven't changed anything from the default settings. It's seems to happen the most I'm long threads when scrolling down through multiple pages
Varano14 is offline   Quote
Old 11-21-2017, 09:14 AM
Thread Starter
  #7
Jeeper
 
Join Date: Mar 2016
Location: West Mansfield, Ohio
Posts: 49
Im on an IPhone as well, with safari
Chaos321 is offline   Quote
Old 11-21-2017, 09:53 AM   #8
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,874
Send a message via MSN to HelenaAG
Hello there,

I just used my iPhone 7plus on safari and there was no problem with it.
Are you guys on the newest iOS 11.1.2?
Try clearing your cookies and caches as well

Best regards,

Ed
HelenaAG is offline   Quote
Old 11-21-2017, 12:38 PM   #9
Supporting Member

WF Supporting Member
 
chode's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Ma
Posts: 874
mine is an iPhone 5 OS 10.3.3 and only skips around IF i'm not signed in. as i scroll down to read further in a topic page for page, there is a point that the page will reset back to the 3rd or 4th post and i was at the 20th post. signed in is good but i go to desktop to avoid it in total.
__________________
12' JK 2DR Sport
chode is offline   Quote
Old 11-21-2017, 02:06 PM   #10
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,874
Send a message via MSN to HelenaAG
It would be an issue if you were experiencing these while logged in but that doesn't seem to be the case.

What else are you seeing when you go to the desktop that makes you want to avoid it?


Thanks,
Nate
HelenaAG is offline   Quote
Old 11-21-2017, 07:15 PM   #11
Jeeper
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 23
Me too


Sent from my iPad using Tapatalk
Sneaky Booger is offline   Quote
Old 11-21-2017, 11:39 PM
Thread Starter
  #12
Jeeper
 
Join Date: Mar 2016
Location: West Mansfield, Ohio
Posts: 49
Its been doing it longer than most of the recent ios updates
Chaos321 is offline   Quote
Old 11-21-2017, 11:39 PM
Thread Starter
  #13
Jeeper
 
Join Date: Mar 2016
Location: West Mansfield, Ohio
Posts: 49
Iím signed in and no change!
Chaos321 is offline   Quote
Old 11-22-2017, 10:14 AM   #14
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,874
Send a message via MSN to HelenaAG
Have you tried using a different browser? Maybe Chrome or Firefox? Just curious if that will make a difference.

Cheers,

Erik

HelenaAG is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






All times are GMT -5. The time now is 07:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeepģ, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC