Issues with Tapatalk.. - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Like Tree5Likes
  • 1 Post By Leadnut
  • 1 Post By Leadnut
  • 1 Post By HelenaAG
  • 1 Post By HelenaAG
  • 1 Post By HelenaAG
Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 07-17-2019, 08:31 AM
Thread Starter
  #1
Supporting Member

5-Year WF Supporting Member
 
2qik2see's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Florida
Posts: 578
Issues with Tapatalk..

Having some issues with Tapatalk, anybody else? My subscriptions arenít updating. Meaning Iím seeing new posts to threads Iím subscribed to but when I go to my notifications to check them out, nothing. Shows the last post was 15 hrs ago or some bs like that.


Sent from my iPhone using Tapatalk

2qik2see is offline   Quote
Old 07-17-2019, 08:45 AM   #2
Jeeper
 
Leadnut's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Arizona
Posts: 3,164
Yes, Tapatalk is one of the worst apps I have on my phone.
2qik2see likes this.

__________________
2014 JKU Willys 6-spd, RK X-Factor 3.5", Fox Resis, KM3 37s, PR60s, Eaton e-lockers, 5.13, Atlas II 3.8, and another $10K in miscellaneous parts.
Leadnut is online now   Quote
Old 07-17-2019, 09:04 AM
Thread Starter
  #3
Supporting Member

5-Year WF Supporting Member
 
2qik2see's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Florida
Posts: 578
Quote:
Originally Posted by Leadnut View Post
Yes, Tapatalk is one of the worst apps I have on my phone.


Totally agree..I hate Tapatalk but no other options. Tapatalk is what the 2 forums (wranglerforum.com and wfowners.com) told me to use.


Sent from my iPhone using Tapatalk
2qik2see is offline   Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-17-2019, 09:33 AM   #4
Jeeper
 
Leadnut's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Location: Arizona
Posts: 3,164
I know, I use it as well for several forums and cringe every time there is an update. There was one update a few months ago that virtually made it impossible to not click on a ad, extremely annoying.
2qik2see likes this.
__________________
2014 JKU Willys 6-spd, RK X-Factor 3.5", Fox Resis, KM3 37s, PR60s, Eaton e-lockers, 5.13, Atlas II 3.8, and another $10K in miscellaneous parts.
Leadnut is online now   Quote
Old 07-18-2019, 09:06 AM   #5
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,864
Send a message via MSN to HelenaAG
Hello there,

Just wondering if this is still an issue?
If so, can you try clearing the app cache and see if that made any improvements?

Ed
2qik2see likes this.
HelenaAG is offline   Quote
Old 07-18-2019, 09:17 AM
Thread Starter
  #6
Supporting Member

5-Year WF Supporting Member
 
2qik2see's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Florida
Posts: 578
Quote:
Originally Posted by HelenaAG View Post
Hello there,

Just wondering if this is still an issue?
If so, can you try clearing the app cache and see if that made any improvements?

Ed


Hey Ed! I cleared the cache yesterday. Been acting squirrelly since the last update. This morning it refreshed and my notifications were current so Iím crossing my fingers. Iíll keep ya updated. Thanks man!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
2qik2see is offline   Quote
Old 07-19-2019, 08:19 AM   #7
Jeeper
 
Join Date: May 2019
Location: Donttreadonme
Posts: 148
i have it too, but actually prefer to just DL our web page as an icon and use that. i remember getting tapa back in the day and it was the worst 5$ spent. i check it from time to time but not much....
JKU62 is offline   Quote
Old 07-19-2019, 08:55 AM   #8
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,864
Send a message via MSN to HelenaAG
Quote:
Originally Posted by 2qik2see View Post
Hey Ed! I cleared the cache yesterday. Been acting squirrelly since the last update. This morning it refreshed and my notifications were current so Iím crossing my fingers. Iíll keep ya updated. Thanks man!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Glad to hear it

Kevin
2qik2see likes this.
HelenaAG is offline   Quote
Old 07-19-2019, 10:08 AM
Thread Starter
  #9
Supporting Member

5-Year WF Supporting Member
 
2qik2see's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Florida
Posts: 578
Issues with Tapatalk..

Quote:
Originally Posted by HelenaAG View Post
Glad to hear it



Kevin


Hey Kevin! It started acting up again and not updating. Iím getting push notifications of post that Iím subíd to but when I go to Tapatalk..nothing. It shows posts 10hrs, 12hrs, 15hrs ago but nothing new. I refresh the page, does nothing. I can manually go through each post and find the latest/newest post but that can take all day on some of these threads. I tried dumping the cache again, which worked last time however it is not correcting the problem now. Any suggestions?


Sent from my iPhone using Tapatalk
2qik2see is offline   Quote
Old 07-19-2019, 03:26 PM   #10
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,864
Send a message via MSN to HelenaAG
Can you try reinstalling the program?
Also, is your device and app up-to-date?

Ed
HelenaAG is offline   Quote
Old 07-19-2019, 06:06 PM
Thread Starter
  #11
Supporting Member

5-Year WF Supporting Member
 
2qik2see's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Florida
Posts: 578
Issues with Tapatalk..

I have an iPhone 8+..itís all up to date. I just did uninstall and re-installed it about an hour or so ago. App version is 8.3.5 (2357). Still no luck. Itís just not showing updates to posts. Iím getting the push notifications and if I hit the push, it takes me right to the post but nothing through the notifications tab. Itís showing the last post on THIS thread as 8hrs ago by Kevin however my push notification tells me you posted 2hrs ago. I hope this makes sense..


Sent from my iPhone using Tapatalk
2qik2see is offline   Quote
Old 07-21-2019, 07:05 AM   #12
Jeeper
 
Join Date: May 2019
Location: Donttreadonme
Posts: 148
personally just think the app has alot of quirks to it and it is not a reliable platform. doubt it is your phone... I am not a technology wizard but have a little know how. the designers of Tapa need to upgrade the program...
JKU62 is offline   Quote
Old 07-22-2019, 08:57 AM   #13
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,864
Send a message via MSN to HelenaAG
Quote:
Originally Posted by 2qik2see View Post
I have an iPhone 8+..itís all up to date. I just did uninstall and re-installed it about an hour or so ago. App version is 8.3.5 (2357). Still no luck. Itís just not showing updates to posts. Iím getting the push notifications and if I hit the push, it takes me right to the post but nothing through the notifications tab. Itís showing the last post on THIS thread as 8hrs ago by Kevin however my push notification tells me you posted 2hrs ago. I hope this makes sense..


Sent from my iPhone using Tapatalk
That is indeed weird,

Unfortunately there's nothing much we can do since Taptalk is a third party application. I would suggest reaching out to Tapatalk's end and see if they can figure the glitch.

Ed
2qik2see likes this.
HelenaAG is offline   Quote
Old 07-22-2019, 11:12 PM   #14
Jeeper
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 15
Similar problems . . .
is there something better out there that one could migrate to?
less flakey?
rexx009 is offline   Quote
Old 07-22-2019, 11:37 PM
Thread Starter
  #15
Supporting Member

5-Year WF Supporting Member
 
2qik2see's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Florida
Posts: 578
Lol..Ed, you posted this 14hrs ago and I just got the update! Lol..I did email Tapatalk..twice. Never heard back from them. Appreciate your help on this though. Hopefully theyíll get it sorted.


Sent from my iPhone using Tapatalk

2qik2see is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






All times are GMT -5. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeepģ, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC