Posting Problem in The Market Place - Page 2 - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Like Tree2Likes
Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 02-03-2019, 07:45 AM   #31
Jeeper
 
steve68's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: orl FL/chincoteague VA
Posts: 371
Works now, it magically fixed its self,

steve68 is offline   Quote
Old 02-05-2019, 12:29 PM   #32
Supporting Member

5-Year WF Supporting Member
 
adr1ru's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Southeast, TN
Posts: 15
Question

Quote:
Originally Posted by STPimages View Post
I have sent multiple messages on the forum "contact us" link, but have yet to get a response.
Ditto, I have sent multiple messages as well to the Admin over several days and yet heard nothing back. I am getting the same HTTP ERROR 500 as others have mentioned.

I can 'reply' to existing threads, but am having no luck in creating a new thread on the board here in the WF New Member Check In forum.

I'm posting here, because it's the only way I have any confirmation that my Error Report is getting through to anyone.

adr1ru is offline   Quote
Old 02-05-2019, 01:17 PM   #33
THE MIGHTY GRIZZLY!

5-Year WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
Old Dogger's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: AZ. In the Ponderosa Pine Country, where the Bears are hungry..
Posts: 24,740
Try the following:

1. Log out and clear your cookies and cache, then log back in.

2. Try a different Browser.

3. Try a different source cell phone to CP, or vise versa.

For the Market place, you need at least 15 posts first.
__________________
1974 CJ5, 2003 TJ, 2013 2 door Black Rubicon, auto, with 4.10 ratio.
Shaking at 40-70 MPH, Read this!!!

The Mighty Grizzly is not concerned,
with
the needs of the Hunter....


Click here and become a WF supporting Member
Old Dogger is offline   Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-05-2019, 05:29 PM   #34
Supporting Member

5-Year WF Supporting Member
 
adr1ru's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Southeast, TN
Posts: 15
I've done all of that. As I've said (via the CONTACT US form several times), I even went out town to the Senior Center where I have never visited this website from. I've tried using both a Mac based computer, as well as a Windows. I've tried using Safari, Opera and Edge browsers.

I am only trying to create a new thread in the WF New Member Check In forum, so the 15 required posts should apply in this situation.

The common theme seems to be the website is throwing an HTTP ERROR 500 for some users, regardless of what they are trying different.
adr1ru is offline   Quote
Old 02-06-2019, 12:09 PM   #35
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,861
Send a message via MSN to HelenaAG
Hey guys,

There is an issue with certain words in the thread title triggering the 500 error we're aware of the problem and trying to get it resolved. If it happens again, can you post here with the thread title you were trying to post and the section you were trying to post in?

Niall

HelenaAG is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






All times are GMT -5. The time now is 04:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC