Search engine giving blank page results - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Like Tree3Likes
  • 1 Post By HelenaAG
  • 1 Post By HelenaAG
  • 1 Post By DanFelix
Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 07-23-2018, 04:11 PM
Thread Starter
  #1
Jeeper
 
Alley Oop's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Redlands, Ca.
Posts: 916
Search engine giving blank page results

I'm have a problem with the search on this forum.
I keep getting a wranglerforum.com header, but the page is completely blank.
Thanks

__________________
It's not a toy to me,,,it's a fricken piece of survival equipment !

It's not just a vehicle with big tires and a winch and fold down top and removable doors, that's what a jeep has, but what a jeep is..... is FREEDOM !

I take the long way home...
Alley Oop is offline   Quote
Old 07-26-2018, 11:56 AM   #2
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,861
Send a message via MSN to HelenaAG
Looks like an issue with the search. I sent it up to tech to look at.

- JB
Alley Oop likes this.

HelenaAG is offline   Quote
Old 08-14-2018, 05:59 AM   #3
Newb
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 4
Hello, brand new to the forum, and am experiencing the same problem described above by Alley Oop. I am on an apple iMac. Search looks like it activates, then goes to a blank page, any guidance HelenaAG? Thanks in advance.
rugbysurfer is offline   Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-16-2018, 02:24 PM   #4
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,861
Send a message via MSN to HelenaAG
This has been escalated.
-Philip
Alley Oop likes this.
HelenaAG is offline   Quote
Old 12-08-2018, 02:16 PM   #5
Newb
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
I am doing something wrong: I try to search and nothing appears in the query box. Same thing happens when I tried to post a new thread. All I can do is this quick reply. Thanks for your help!
Mark3316 is offline   Quote
Old 12-08-2018, 02:22 PM   #6
THE MIGHTY GRIZZLY!

5-Year WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
Old Dogger's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: AZ. In the Ponderosa Pine Country, where the Bears are hungry..
Posts: 24,740
You just Posted a new Thread (this one)..FYI

Where can't you post a new Thread?

@Mark3316
__________________
1974 CJ5, 2003 TJ, 2013 2 door Black Rubicon, auto, with 4.10 ratio.
Shaking at 40-70 MPH, Read this!!!

The Mighty Grizzly is not concerned,
with
the needs of the Hunter....


Click here and become a WF supporting Member
Old Dogger is online now   Quote
Old 12-08-2018, 11:15 PM   #7
Jeeper
 
YnotAJeep's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: La Verne, Calif.
Posts: 3,135
Forum failure to load

Using Firefox a few times now the forum has failed to load. Is it you or something else.
__________________
2014 JKUR, Leather and everything inside, 4 inch OME springs, all Alpine arms, Adams front driveshaft, Falcon 2.1's, Adj track bars front and rear, heavy bumpers and winch, ICON rims and 315-70-17 BFG KO2's, ARB diff covers, ProComp LED's, 2 Bernese Mtn dogs.
Previously 2001 XJ lifted 5, SYE, True-tracks F & R.
CJ7, 304V8, auto, loaded, Detroit rear, and more.
90 Bronco,, 76 Bronco,, 70 Bronco
YnotAJeep is online now   Quote
Old 12-08-2018, 11:18 PM   #8
Supporting Member

5-Year WF Supporting Member
 
RoadiJeff's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: St. Louis, MO
Posts: 6,692
I'm currently browsing the forum using Firefox Quantum 63.0.3 and it's working fine for me.'
RoadiJeff is offline   Quote
Old 12-10-2018, 12:57 PM   #9
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,861
Send a message via MSN to HelenaAG
which search are you using?
this one: https://www.wranglerforum.com/search.php

or the search box at the bottom of each thread/forum directory.

Lee
HelenaAG is offline   Quote
Old 12-10-2018, 06:24 PM   #10
Jeeper
 
DanFelix's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 45
I am able to successfully search on FFox and Chrome. I cannot, though, seem to use more than one word. If I want to search for "dual battery" then how do I enter that? Is that a Boolean logic thing? Any insight would be appreciated. Thx.
__________________
Dan
Riverside, CA
'77 CJ7, Renegade, 304ci V8, Hardtop
'83 CJ8, Scrambler, 4.0L Inline, Hardtop
'18 JL, Wrangler, 2Dr, 3.6L, Hardtop+
DanFelix is offline   Quote
Old 12-10-2018, 07:03 PM   #11
THE MIGHTY GRIZZLY!

5-Year WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
Old Dogger's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: AZ. In the Ponderosa Pine Country, where the Bears are hungry..
Posts: 24,740
I am using Chrome, on a PC with Windows 10.

I just used dual battery, and the search feature brought up Threads with that, wording content.

But it will not work on my Android..

@DanFelix
__________________
1974 CJ5, 2003 TJ, 2013 2 door Black Rubicon, auto, with 4.10 ratio.
Shaking at 40-70 MPH, Read this!!!

The Mighty Grizzly is not concerned,
with
the needs of the Hunter....


Click here and become a WF supporting Member
Old Dogger is online now   Quote
Old 12-11-2018, 01:00 PM   #12
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,861
Send a message via MSN to HelenaAG
I was able to pull out results in Chrome/WIN10 with "dual battery" as well.
What device are you on? @DanFelix

Ed
HelenaAG is offline   Quote
Old 12-11-2018, 06:16 PM   #13
Jeeper
 
DanFelix's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 45
FFox. I'll try with other browsers. Thanks for the great help.
HelenaAG likes this.
__________________
Dan
Riverside, CA
'77 CJ7, Renegade, 304ci V8, Hardtop
'83 CJ8, Scrambler, 4.0L Inline, Hardtop
'18 JL, Wrangler, 2Dr, 3.6L, Hardtop+
DanFelix is offline   Quote
Old 12-13-2018, 10:15 PM   #14
Jeeper
 
Big-Foot's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Gold Canyon, AZ/Kenyon, MN
Posts: 356
Happening with iPad and Safari browser too.

Go to this thread:
https://www.wranglerforum.com/f274/4...l#post34080953

And I searched for “JCV” and Got zero hits .... There should be dozens of hits on that thread.

Thanks for checking it out!
__________________
Regards - Randy

2015 JKU Rubicon
2002 TJ Wrangler X
1998 S10 V8 Shop Truck
== Randyís Rod Shop & Fabrication ==
Big-Foot is offline   Quote
Old 12-14-2018, 12:40 PM   #15
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,861
Send a message via MSN to HelenaAG
JCV may be too short, the search often will not pick up three letter words and acronyms.
-Philip

HelenaAG is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






All times are GMT -5. The time now is 05:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeepģ, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC