Unable to post from app - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 02-01-2019, 07:38 PM
Thread Starter
  #1
Jeeper
 
Nomadlife's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 39
Unable to post from app

I use the auto guide app on my Android and when I attempt to post I get a pop up box that says sending and then nothing happens. I cannot post a new thread or respond to one from the app. Only the mobile webpage

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190201-082612_1549071398364.jpg
Views:	16
Size:	74.9 KB
ID:	4125527  
Nomadlife is offline   Quote
Old 02-04-2019, 09:37 AM   #2
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
HelenaAG's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 2,861
Send a message via MSN to HelenaAG
Quote:
Originally Posted by Nomadlife View Post
I use the auto guide app on my Android and when I attempt to post I get a pop up box that says sending and then nothing happens. I cannot post a new thread or respond to one from the app. Only the mobile webpage
Hello there,

The older version of the app we had was discontinued a year or so ago because it was a branded version of Tapatalk.

The app has been discontinued, as it's core software developers have chosen to discontinue it and did so years ago, as such no new updates will be made available.

I would suggest using Tapatalk or a browser to access the site.

Ed
HelenaAG is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to edit post Bangler WF Site Help & Support 6 07-31-2017 11:06 AM
Check the battery ground post clamp if elect problems bighatnohorse JK Tech Forum 1 04-27-2017 08:59 PM
unable to post in the for sale part of the forum johnnyt621 WF Site Help & Support 10 04-30-2008 12:40 AM





All times are GMT -5. The time now is 04:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeepģ, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC