Help please quick ? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 03-31-2016, 07:15 PM
Thread Starter
  #1
Jeeper
 
hick24's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 22
Help please quick ?

DOES THE BLINKER THE TAIL LIGHT AND BREAK LIGHT all work on one fuse? Someone wired all kind of crazy stuff I wanna check the fuse tho thanks.

hick24 is offline   Quote
Old 03-31-2016, 07:17 PM
Thread Starter
  #2
Jeeper
 
hick24's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 22
And it's a 1997 tj

hick24 is offline   Quote
Old 03-31-2016, 07:49 PM   #3
Mostly old school..!

5-Year WF Supporting Member
 
Water Dog's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Now searching for rocks in Sumner, TX
Posts: 12,149
Quote:
Originally Posted by hick24 View Post
DOES THE BLINKER THE TAIL LIGHT AND BREAK LIGHT all work on one fuse? Someone wired all kind of crazy stuff I wanna check the fuse tho thanks.
No, three different fuses. If none of those lights work in the back, it could be a bad ground. The rear lights are grounded through the bolts that hold the light fixtures to the tub. Pull them out and make sure they are clean and tight.
__________________
Dennis
Water Dog is offline   Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-31-2016, 07:58 PM   #4
Jeeper
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 13,010
Also inspect the socket for the bulb as corrosion there can also block grounding of bulb
Digger84 is offline   Quote
Old 04-01-2016, 01:12 PM
Thread Starter
  #5
Jeeper
 
hick24's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 22
The break lights and hazard lights won't work could that be a ground issue to.
hick24 is offline   Quote
Old 04-01-2016, 01:20 PM
Thread Starter
  #6
Jeeper
 
hick24's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 22
What is the name of the fuse for the break light+ and thanks for the help.
hick24 is offline   Quote
Old 04-01-2016, 03:33 PM   #7
Jeeper
 
00silverTJ's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Albany
Posts: 755
Sounds like the multifunction needs to be removed, the contacts cleaned, and reinstalled; or just out right replaced.
00silverTJ is offline   Quote
Old 04-18-2016, 02:52 AM   #8
Newb
 
Join Date: Oct 2015
Location: Bel Air, MD
Posts: 11
If you have a trailer hitch set up, check the harness wires. My lights started doing all kinds of things and a couple of the harnes wires had become exposed by where they were spliced in. Removed the tie in point and reconnected the wires and haven't had an issue since. knock on wood.

green tractor is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






All times are GMT -5. The time now is 02:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, Gladiator, Mopar and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with FCA US LLC.