TPS flashing CEL 05 wrangler 4.0 - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 11-16-2015, 12:24 AM
Thread Starter
  #1
Newb
 
Join Date: Apr 2013
Location: Forest, Va
Posts: 9
TPS flashing CEL 05 wrangler 4.0

A friend of mine hooked my wrangler to his mac mentor scanner to see if he could find out why my CEL is flashing on at random times. It is showing no codes stored, but does show all the real time data. One thing that caught our eye was the TPS showing 12% at idle and 19-20% open at 3,000 rpm. Which to me at 3K rpm feels like at least 50% if 60% throttle. Has anyone else seen this issue before? The just replaced the PCM cause of the transmisson temp sensor showing it was bad, but everone said its really the PCM that is faulty. ANy help is much appericated

Silverubicon is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






All times are GMT -5. The time now is 05:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, Gladiator, Mopar and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with FCA US LLC.