electrical problem? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 02-10-2010, 04:59 PM
Thread Starter
  #1
Jeeper
 
Darren00's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Colorado
Posts: 89
electrical problem?

Hello all!

I tried searching but to no avail. Heres my dilema. Every now and then, when Im driving my jeep and the radio is on, Ill turn the turn signal or wiper on and the radio will completely die. No power nothing. Then all the dash lights go off as well. Everynow and then it will all get power again, but usually I have to turn my jeep off, and then start it up and its good to go. Any ideas?? Thanks!

__________________
2000 TJ, 4" lift, 33x12.5 falken, k&n, magna flow exhaust.

US Army Infantry
Darren00 is offline   Quote
Old 02-10-2010, 05:02 PM   #2
Jeeper
 
Ray - San Jose's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: ..checking GPS.. hang on...
Posts: 789
Check your grounds lately?

__________________
[ This space for rent ]
Ray - San Jose is offline   Quote
Old 04-07-2010, 05:04 PM   #3
Newb
 
2000TJNE's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 4
I have problem with my radio and turn signals not working. Found a thread that tied it to the ignition cylinder (key switch). Haven't gotten it replaced yet. Works fine whenyou turn the key to AUX but not when you start the car.
2000TJNE is offline   Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-07-2010, 05:29 PM   #4
Jeeper
 
pking911's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Alabama
Posts: 671
Darren, do you have an aftermarket stereo or stock? Not that it would matter, but you never know.
__________________
2011 Green Wrangler Rubicon


/l ,[____],
l---L--OlllllllO
()_) ()_)----)_)
pking911 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
check engine light came on and speedo stopped working @ the same time. eric TJ General Discussion Forum 14 10-14-2013 01:05 PM
fuel or electrical problem?? epop2357 YJ Tech Forum 7 03-24-2011 12:04 PM
Fuel Pump or Electrical Problem? JumpinJack95 YJ Tech Forum 5 10-19-2009 10:48 AM
electrical problem??!! YJ93 YJ Tech Forum 5 12-18-2006 12:18 PM
TJ Error codes khenderson TJ Tech Forum 3 08-19-2005 01:36 AM





All times are GMT -5. The time now is 02:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, Gladiator, Mopar and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with FCA US LLC.