First off...I am not an electrician - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-24-2012, 08:21 AM
Thread Starter
  #1
Jeeper
 
I8up's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 520
First off...I am not an electrician

I have a set of windhsield lights that dont work in the morning/after the Jeep has sat for a while. Example: I pull out of the garage in the morning and they dont work...By the time i get to work (30 minute drive) they work fine. It seems like something warms up? Any obvious places i should start trouble shooting?

__________________
2011 2 door JK, manual, soft top...Getty Up
I8up is offline   Quote
Old 08-24-2012, 10:14 AM   #2
Jeeper
 
eboven's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Black Hawk, CO
Posts: 681
Your battery connection. Do you have them powered off a switch on the dash just for them, or are they wired in with a relay to your headlight switch? Most likely the switches supply wire is going directly to the battery, and if it's corroded (the cable or battery clamp) it could cause it to act that way. Did you install them yourself?

eboven is offline   Quote
Old 08-24-2012, 10:26 AM
Thread Starter
  #3
Jeeper
 
I8up's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 520
Yes the are going directly to the battery via a relay...I do have a switch specifically for them And I did install myself... I will check for corrosion. I appreciate it
__________________
2011 2 door JK, manual, soft top...Getty Up
I8up is offline   Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-24-2012, 10:33 AM   #4
Jeeper
 
eboven's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Black Hawk, CO
Posts: 681
The relay could also be bad, especially if it's under the hood. If you don't see much corrosion, I would get a multi-meter and just start measuring voltage at all the components. Make sure you take the readings when they're not working.
eboven is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC