ipod interface nor working - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 03-17-2012, 10:41 AM
Thread Starter
  #1
Newb
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 6
ipod interface nor working

I have a 2007 w/Res radio w/satalite. I inslalled the connect module #82212159 and iPod interface #82212160. No issues with installing and had it flashed at dealer. The uconnect seems to work fine but the USB connection only seems to charge the ipod. It will not play nor will it go beyond the connection screen on the iPod. It is a 3rd Gen nano and is listed should work. Do I need to do something special like unplug the connection for the module to reset, have wrong part or need a newer iPod?

tab28 is offline   Quote
Old 03-17-2012, 01:46 PM
Thread Starter
  #2
Newb
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 6
Just an update. I tried my iPhone 3gs and a new nano and both say connected on iPod screens but still nothing. Whenever I push the voice bottom one option is usb. But it will not connect just rolls to the aux imput. It seems something is missing other than no iPod. The only way to choose iPod is to voice control USB? No buttons on radio to operate anything on iPod. There are 3 inputs on the connect. A largest input feeds into the radio. The mini USB looking one feeds the USB/iPod and the smaller input has nothing. Am I missing something for this input?

tab28 is offline   Quote
Old 03-17-2012, 06:17 PM   #3
Commercial Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2,013
You unfortunately have the wrong kit for that year radio. That kit is for 2010 thru current radios. I am pretty sure that you would need Mopar kit PN 82211877 and the ipod cable would be 82212000. At this moment your next choice is to update the radio.
xsdbs is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stock console subwoofer not working Robiscool11 TJ Tech Forum 23 01-22-2014 05:58 PM
Infinity Subwoofer not working with Kicker/Nitro amplifier? aaron97 Communications and Electronics 44 01-29-2013 03:57 PM
4x4 high not working vanman1980 YJ Tech Forum 3 03-19-2012 04:48 PM
Nor Cal Addition Ruckus08 WF New Member Check In 12 03-19-2012 04:23 PM
cruise control not working muddinjk JK General Discussion Forum 9 03-13-2012 06:13 PM





All times are GMT -5. The time now is 08:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC