Tail Light Issues - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Communications and Electronics

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-21-2016, 03:44 PM
Thread Starter
  #1
Newb
 
ShellyPerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 2
Angry Tail Light Issues

I need help with my 2003 Jeep Wrangler X. I had replaced my factory tail lights with LED tail lights. They were working great, until I backed into another vehicle the other day. It crushed my passenger LED tail light. Well, now we are trying to hook the factory tail lights back up. We have put in a new fuse, because it blew the other one. Lights are wired correctly. My third brake light comes on when regular lights are on. The high beam light is flashing on the dash. And we cannot get the tail lights to work. We have checked all wires and they are getting fire to them, but lights just won't work. I'm lost and don't know what to do. Is there something wrong somewhere that we are not checking? Feeling very frustrated right now!!


ShellyPerry is offline   Quote
Old 08-22-2016, 02:49 PM   #2
Jeeper
 
IcarusLSC's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 1,518
They are grounded through the light housing to the body tub. Could be too much paint etc interfering with it.

__________________
Ϣr
IcarusLSC is offline   Quote
Old 08-22-2016, 06:10 PM   #3
Knows a couple things...

WF Supporting Member
 
Jerry Bransford's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Escondido, Calif.
Posts: 48,379
Remove the red lens cover. Underneath are three hex-head sheet metal bolts that both secure the tail light to the tub as well as provide the tail light's ground connection from the tub. The bolts may be too loose or the sheet metal they're screwed into may be corroded.
__________________
When you have a choice, buy American.
Jerry Bransford is offline   Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-23-2016, 10:49 AM
Thread Starter
  #4
Newb
 
ShellyPerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by IcarusLSC View Post
They are grounded through the light housing to the body tub. Could be too much paint etc interfering with it.
We figured it out! I feel like a dummy now. Lol!! We thought something bad had happened to the tail light wiring! Thanks for the info!!
ShellyPerry is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off






All times are GMT -5. The time now is 02:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, Gladiator, Mopar and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with FCA US LLC.