Jeep Wrangler Forum banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part of September's Ride of the Month Challenge!
no bus
1-5 of 5 Results
  1. TJ Tech Forum
    2000 4.0L manual transmission. Receiving the no bus message on the dash, no gages, cranks but no start. Replaced the PCM, Crank Position Sensor. Rebuilt the engine 1000 miles ago and just finished replacing the clutch so all new components including the Camshaft Position Sensor, alternator...
  2. TJ Tech Forum
    I recently rewired my 2003 Jeep TJ with a used wiring harness from another Jeep TJ of the same year. The new harness was a factory harness, although it had an aftermarket sentry key module which was hardwired into the harness. I just figured as long as I unplugged the module it wouldn't cause...
  3. TJ Tech Forum
    Hey guys, Looking for some help here. I am super close to completing this 6.0 swap into my 2000 TJ. Trouble is now I have it all running and driving but I am getting a no bus message in the instrument cluster. I trimmed everything but Coolant temp and oil pressure sensors from the engine side...
  4. TJ Tech Forum
    Here is the situation. I have run into the vortex of a no bus situation with a side of SKIM to go with it. I was installing a set of Genright tube fenders and on one of the many OCD test fits I apparently pinched of cut 3 wires that are leaving the fuse box on the passenger firewall...
  5. General Jeep Discussion
    yes, i'm aware at the number of posts regarding the odometer flashing "no bus" and i've read probably 3/4 of them, but everything they've said to check, is working properly and i can't find anything else wrong within my diagnostic abilities... :banghead: i'm having the same issue with my 06'...
1-5 of 5 Results
Top