Jeep Wrangler Forum banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part of JUNE's Ride of the Month Challenge!

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
26 Posts
Discussion Starter · #1 ·
This happened twice yesterday. Both times the Jeep was sitting for at least a couple of hours and the issue happened when I first started it.


Is an automatic.



Would not shift out of first and saw RPMs go up to almost 5000 before I pulled over, put it in park and then when I put it back in drive, it was OK. I was not on a hill either time.



I plan to take to Jeep dealer but if they cant reproduce the issue, that might be a waste of time so I was wondering if anyone has had this issue and/or any insight?


Thanks,
Mike
 

·
Premium Member
Joined
·
2,471 Posts
This has been reported a few times. Usually turns out to be mistakenly put is first. If this happens again bump the shifter towards the “+” sign on the console.
 

·
WF approved Offical Jeep Account.
Joined
·
1,572 Posts
This happened twice yesterday. Both times the Jeep was sitting for at least a couple of hours and the issue happened when I first started it.


Is an automatic.



Would not shift out of first and saw RPMs go up to almost 5000 before I pulled over, put it in park and then when I put it back in drive, it was OK. I was not on a hill either time.



I plan to take to Jeep dealer but if they cant reproduce the issue, that might be a waste of time so I was wondering if anyone has had this issue and/or any insight?


Thanks,
Mike
Hi Mike,
I see you have received some great advice from your fellow forum member, however, if this does not remedy your concern and you decide to visit your dealer, please send our team a private message and we would be happy to add additional assistance!
Alex
Jeep Social Care Specialist
 
1 - 4 of 4 Posts
Top