Jeep Wrangler Forum banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part of September's Ride of the Month Challenge!
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello,

This morning I put my jeep into reverse but my camera wasn't working, it would freeze or just be a black screen. I tried to turn my car on and off multiple times but nothing seems to work. Has this happened to anyone before? Are there any solutions?
 

·
No Whining now....
Joined
·
279 Posts
Don't know of the solution yet, but this just happened to me a couple of days ago. The front camera works fine. Rear is just a black screen. Mine's after market (I'm pretty sure). Will look at it likely when do gas tank and evap armor along with new diff covers.
Will post what I find here.
no whining now...
 

·
WF approved Offical Jeep Account.
Joined
·
1,607 Posts
Hello,

This morning I put my jeep into reverse but my camera wasn't working, it would freeze or just be a black screen. I tried to turn my car on and off multiple times but nothing seems to work. Has this happened to anyone before? Are there any solutions?
Hi Thomas,
We're sorry to hear that you have experienced this. Are you thinking about having your dealer address this? If so, we would be happy to get you connected with a case specialist to assist you throughout this process!
Alex
Jeep Social Care Specialist
 
  • Like
Reactions: Thomas Williams

·
Registered
Joined
·
256 Posts
It’s happened to me. I don’t know if this is the true solution, but I took the top off the fuse box and pressed down on all the fuses to ensure they were properly seated.
Works fine now.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Retired Moderator
Joined
·
102,466 Posts
:welcome: to the Forum..:wavey:
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Hi Thomas,
We're sorry to hear that you have experienced this. Are you thinking about having your dealer address this? If so, we would be happy to get you connected with a case specialist to assist you throughout this process!
Alex
Jeep Social Care Specialist
Yeah i made an appointment this friday to get it replaced. apparently there was something electrical issue. thank you though!
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #7 ·
It’s happened to me. I don’t know if this is the true solution, but I took the top off the fuse box and pressed down on all the fuses to ensure they were properly seated.
Works fine now.


Sent from my iPhone using Tapatalk
I tried this and it worked for a bit than later on in the day it went back to freezing, super frustrating. So I have an appointment to get it changed. Appreciate the advice
 

·
Registered
Joined
·
22 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Don't know of the solution yet, but this just happened to me a couple of days ago. The front camera works fine. Rear is just a black screen. Mine's after market (I'm pretty sure). Will look at it likely when do gas tank and evap armor along with new diff covers.
Will post what I find here.
no whining now...
thanks for writing back! did you end up fixing the problem?
 

·
No Whining now....
Joined
·
279 Posts
Bad wire

thanks for writing back! did you end up fixing the problem?
Mine ended up being a stretched/busted wire at the tail gate. Shop was able to splice it and get the camera working again. I'll probably replace the camera and wire down the road.

Hope your fix is as easy.

No whining now...
 
1 - 9 of 9 Posts
Top