Jeep Wrangler Forum banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part of JUNE's Ride of the Month Challenge!

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
19 Posts
Discussion Starter · #1 ·
ok so the other day my battery died in the jeep on a rainy day so i open the hood and replace the battery and as i finished i noticed water was dripping onto the jeeps computer and i though nothing of it so then i go to start the car for the first time since the battery was replaced and it starts right up and headlights everything works EXCEPT im getting a light on my dash flashing saying no fuse and the radio, lights by the floor, and the dome light arent going on and i checked like every fuse and they are all good so im completely stumped on what the problem could be. if anyonw could help id greatly appreciate it
 

·
Registered
Joined
·
1,651 Posts
what year? the dome and lower lights are on the same circuit so it should be a easy fix
 

·
Registered
Joined
·
1,651 Posts
fuse 20 and 24 are good under the hood on the passenger side?
 

·
Registered
Joined
·
114 Posts
If the dash is saying no fuse..its usually the 20 amp fuse for the memory side of the ECM..atleast on the SRT4 i had it was..had a yellow plastic thing surrounding it...
 

·
Registered
Joined
·
19 Posts
Discussion Starter · #6 ·
If the dash is saying no fuse..its usually the 20 amp fuse for the memory side of the ECM..atleast on the SRT4 i had it was..had a yellow plastic thing surrounding it...

hmmm ill have to check that out cause yeah its flashing saying that and not power to radio or lights hopefully yourright haha
 

·
Registered
Joined
·
19 Posts
Discussion Starter · #8 ·
If the dash is saying no fuse..its usually the 20 amp fuse for the memory side of the ECM..atleast on the SRT4 i had it was..had a yellow plastic thing surrounding it...
i tried to check for that fuse but didnt see anything like that...is it in the fuse box in the engine boy or behind the glove box
 
1 - 8 of 8 Posts
Top