Jeep Wrangler Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello, this is my first post in this forum I looked around to make sure this wasn't posted before and cant seem to find anything about it so here is my problem any thoughts or ideas would be great

About a week ago I accidentally ran over the cord that attaches to a trailer for my jeep it was connected to all the wires for the turn signals in the back of my 88 YJ. I reconnected all the colors back together but for some reason now my right turn signal will barely light up and flickers very quickly. But when I use my hazards both turn signals work fine. If I am driving at night time with my headlight on nothing will work including my brake lights which seem to work fine and also when I am braking my dashboard will light up....

Its all very strange and I have been looking through the wires for a few days trying to see if there are any splices or anything but with no luck

Thanks if you can help that would be awesome
 

·
Registered
Joined
·
2,013 Posts
Hmm.. good luck. I'm sure somebody more knowledgeable will have some help. Consider this a bump.
 

·
Premium Member
Joined
·
347 Posts
Check the ground wire only - ground it with a clip lead or even jumper cables - then check it...sounds like the ground is weak/failed and is using the other hots to complete the circuit.... Just a thought...
 

·
Registered
Joined
·
513 Posts
x2 on the ground it is usually the problem.
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top