Jeep Wrangler Forum banner
1 - 13 of 13 Posts

jeepo13

· Registered
8 Posts
Discussion starter · #1 ·
Cześć wszystkim,

jestem nowy na tym forum i mam nadzieję znaleźć rozwiązanie problemu, który mam z moim JK.
Posiadam Jeepa Wranglera Sahara w wersji euro z 2013 roku i właśnie kupiłem tylne światła LED Recon, które są przeznaczone do wersji amerykańskiej, wszystko działa dobrze, z wyjątkiem tego, że światło stopu nadpisuje światło awaryjne i kierunkowskaz. Próbowałem naprawić to na stary sposób za pomocą przełącznika świateł awaryjnych, ale bezskutecznie. Wiem tylko, że można to zrobić, przedłużając przewód z jakiegoś miejsca, ale nie wiem gdzie.
Proszę, przeprowadź mnie przez ten proces. Dziękuję

Co dokładnie próbujesz zrobić?
Ma europejską specyfikację JK, która ma oddzielną pomarańczową soczewkę kierunkowskazu i żarówkę tylnego światła dla kierunkowskazu. Tylne światła w specyfikacji amerykańskiej mają czerwoną soczewkę z podwójnym włóknem, która działa zarówno jako światło stopu, jak i kierunkowskaz. Próbuje przekonwertować tylne światło LED w specyfikacji amerykańskiej.

Potrzebuje schematów różnic między nimi, aby móc ponownie okablować. Szczerze mówiąc, nie jest to coś, co zrobiłaby większość członków z Ameryki Północnej i jest prawdopodobnie ograniczone do kogoś innego w Europie, kto się wypowie i to zrobił.

Discussion starter · #13 · (Edited)
Dziękuję za wsparcie, chłopaki.
hootbro dokładnie wyjaśnił, co muszę zrobić.
Szukałem wszędzie w internecie. To, co znalazłem, było bardzo łatwe do zrobienia w każdym innym samochodzie, czyli przedłużenie przewodu z przełącznika świateł awaryjnych do przełącznika hamulca. Ale ponieważ przełącznik świateł awaryjnych w JK jest połączony z przełącznikiem trakcji i przełącznikami podgrzewanych siedzeń, nie mogłem tego zrobić.

1 - 13 of 13 Posts