Jeep Wrangler Forum banner
1 - 20 of 32 Posts

Boomer6303

· Registered
46 Posts
Discussion starter · #1 ·
W ten weekend jechałem autostradą i przeszła straszna burza. Było tak źle, że czekałem na utworzenie się tornada - ledwo widziałem cokolwiek przed sobą z powodu ulewnego deszczu i wszędzie latały szczątki. Nagle zauważyłem kaczkę pływającą w wodzie migającą na moim panelu wskaźników. Co? Nigdy się tak nie śmiałem! Byłem ciekawski, więc zrobiłem wyszukiwanie w Google i nic o tym nie znalazłem, a potem zajrzałem do mojego przewodnika i wciąż nic. Mam 2015. Czy ktoś jeszcze widział tę kaczkę wcześniej?

Nigdy się tak nie śmiałem! Byłem ciekaw, więc zrobiłem wyszukiwanie w Google i nic o tym nie znalazłem, a potem zajrzałem do mojego przewodnika i wciąż nic. Mam 2015.
Powinno to być w instrukcji obsługi (a nie w przewodniku użytkownika) w sekcji "Zrozumienie panelu instrumentów", która zaczyna się na str. 305 instrukcji obsługi z 2015 roku. POBIERZ BEZPŁATNIE NAJNOWSZĄ INSTRUKCJĘ OBSŁUGI

Moja 3-letnia córka nazywa to "Przyciskiem Kaczki". Zajęło mi chwilę, żeby zrozumieć, o czym mówi, ale teraz wszyscy nazywamy to "Przyciskiem Kaczki" i pozwalam jej od czasu do czasu go nacisnąć, a kiedy to robi, kwaczę tak głośno, jak potrafię, a ona po prostu wariuje.

Niektóre pojazdy Jeep, nie Wranglery, mają "tryb pełzania". Mieliśmy jeden taki pojazd przez krótki czas. Przycisk tego trybu wygląda dokładnie jak kaczka. Podobnie jak na zdjęciu powyżej, ale samochód jest płaski, a pokrętło skierowane do przodu. Użyliśmy tego kilka razy, aby przejechać przez błoto, tylko po to, żeby spróbować. Moja żona nazwała to "trybem kaczki". Ikony Wranglera nie wyglądają tak bardzo jak kaczki, ale nazwa się przyjęła. Kontrola zjazdu ze wzniesienia na zawsze będzie znana jako "tryb kaczki".

Powiedz mi, że prawy dolny przycisk nie wygląda jak kaczka.
Wygląda jak kaczka, zgadzam się w pełni. Jednak nie chodzi jak kaczka i nie kwacze, więc nie może być kaczką.

P.S. Zastanawiam się, jak poważny jest naprawdę OP.

Przycisk wygląda jak kaczka. Światło nawet nie w pobliżu.

Powiedz mi, że prawy dolny przycisk nie wygląda jak kaczka.
Wygląda jak kaczka, ale wszyscy wiemy, że JK nie ma tego przycisku "kaczki". Nawet przełącznik Hill Decent w JK może wyglądać jak kaczka, ale nie może się aktywować podczas jazdy autostradą. Myślę, że jedyną rzeczą, która się zbliża w JK, jest ESC. Myślę, że jestem cała rozkwaczana na tym wątku. :D

1 - 20 of 32 Posts