Jeep Wrangler Forum banner
21 - 36 of 36 Posts
Lange produkuje urządzenie, które zrobi to, czego potrzebujesz. Jest to w zasadzie obręcz jak belka świetlna, która mocuje się do ramy przedniej szyby za pomocą szybkozłączy w połączeniu ze słupkiem bramki z tyłu, który wtyka się w hak holowniczy.

Nie byłby to mój pierwszy wybór do mojego zastosowania, ale na pewno przewiezie kajak, jest zdejmowany i nie trzeba wiercić w dachu.

Lange Originals 110-300 - Lange Originals® The Rack for 07-16 Jeep® Wrangler & Wrangler Unlimited JK - Quadratec

Skończyłem z bagażnikiem rhino z wyjmowanymi poprzeczkami. Trzeba wywiercić otwory w dachu, ale belki wchodzą/wychodzą w około minutę, a podkładki montażowe wystają tylko około 2 cali nad górną częścią, gdy belki są zdjęte.

Mam bagażnik dachowy Bestop Highrock. Działa świetnie, ale słyszałem, że nie jest już produkowany? Może uda Ci się znaleźć sprzedawcę, który ma go na stanie. Ma 2 szyny, które są przykręcane do boków wanny, a następnie poprzeczki wsuwają się w nie. Jest całkowicie zdejmowany.

Image
Nie jest już produkowany? Ah, cholera. Za każdym razem przyglądałem się temu bagażnikowi na Twoim zdjęciu. Haha. Potrzebuję też czegoś do przewożenia tylko kajaka. Myślę o bagażniku Olympic 4x4 quick n easy.

Olympic 4X4 Products Quick N Easy Rack dla 07-13 Jeep Wrangler JK 2-drzwiowy

Jest tylko dla góry w dół, co jest dla mnie w porządku, ponieważ używałbym go tylko na dni kajakowe. Ale wciąż szukam, aby zobaczyć, czy mogę znaleźć coś, co działa na górze w celu szybkiego i łatwego tymczasowego użytkowania.

Dzięki za opublikowanie recenzji. Świetny filmik również. Oszczędzam grosze na ten stojak.

Rozejrzałbym się za bagażnikiem Bestop. Ktoś powiedział, że nie jest już produkowany, prawdopodobnie nie powinienem tego powtarzać bez dowodu. Nadal jest wystawiony na sprzedaż online, jeśli wyszukasz. Więc jeśli chcesz jeden, jestem pewien, że jest nadal dostępny.

Jeśli chodzi o koła, to są Wheel Vintiques. Cieszę się, że wam się podobają :)

Rozejrzałbym się za bagażnikiem Bestop. Ktoś powiedział, że nie jest już produkowany, prawdopodobnie nie powinienem tego powtarzać bez dowodu. Nadal jest wystawiony na sprzedaż online, jeśli szukasz. Więc jeśli chcesz jeden, jestem pewien, że jest nadal dostępny.

Jeśli chodzi o koła, to są Wheel Vintiques. Cieszę się, że wam się podobają :)
Tak, powiedziano mi bezpośrednio od dwóch różnych osób z Bestop, że bagażnik Highrock Overhead został wycofany z produkcji i że nie mają już nic do wysyłki nikomu. Szukałem wszędzie sklepów, które mogłyby jeszcze mieć zapasy, ale nic. Istnieje kilka sklepów internetowych, które nadal umieszczają go na swoich stronach, ale żaden z nich go nie ma ani nie może go zdobyć. To tylko przestarzałe oferty. Jest nawet post na tym forum sprzed kilku lat, w którym facet z Bestop mówi, że nie był to hit sprzedaży.

Dzięki za zamieszczenie recenzji. Świetny filmik również. Oszczędzam grosze na ten bagażnik.
Dziękuję! Jest mocniejszy i solidniejszy niż się spodziewałem i nie mogę się doczekać, aż go załaduję i wyruszymy w przyszłym miesiącu przez pustynię.
Czy zauważyłeś jakieś większe hałasy od czasu instalacji? Wymienia również mocowania do świateł... czy możesz skomentować, ile ich jest i gdzie dokładnie się znajdują, ponieważ byłbym zainteresowany zamontowaniem na nim kilku świateł. Dzięki!

Tak, powiedziano mi bezpośrednio od dwóch różnych osób z Bestop, że bagażnik Highrock Overhead został wycofany z produkcji i że nie mają już nic do wysłania nikomu. Szukałem wszędzie sklepów, które mogłyby jeszcze mieć zapasy, ale nic. Istnieje kilka sklepów internetowych, które nadal umieszczają go na swoich stronach, ale żaden z nich go nie ma ani nie może go zdobyć. To tylko przestarzałe oferty. Na tym forum jest nawet post sprzed kilku lat, w którym facet z Bestop mówi, że nie był to hit sprzedaży.
Szkoda, że Bestop (lub ktoś inny) nadal nie produkuje czegoś takiego. Większość moich rzeczy wożę na przyczepie, ale na pewno dodałbym jeden z nich, aby przewozić kilka dodatkowych rowerów lub desek. Ma idealny rozmiar do przechowywania w małej przestrzeni, gdy nie jest na Jeepie. Kiedy miałem TJ, miałem Kargo Master i zdejmowałem go, gdy go nie używałem (aby ułatwić dostęp do miękkiego dachu i zmniejszyć szumy wiatru), ale zajmował dużo miejsca w garażu i nie było łatwo zredukować go do mniejszego rozmiaru.

21 - 36 of 36 Posts